Na een jaar getobd te hebben met hielspoor aan beide hielen heb ik in deze praktijk een behandeling ondergaan met shock wave. Het was een vrij pijnlijke behandeling, maar zeer effectief. Ik ben weer gestart met hardlopen! Ik heb op zorgkaartnederland.nl een 10 gegeven aan deze praktijk en behandeling.

Mevr D.

Al maanden last van een hielspoor,  dhr. Havermans stelt een diagnose middels echografie en met slechts 4 behandelingen shockwavetherapie van mijn klacht af, super! En ook altijd meedenkend met afspraken om geen werkverzuim te hebben. Heel klantvriendelijk! Aanrader voor iedereen met hielspoorklachten.

Marco Zoetekouw

Fysiotherapeut is gewoon een specialist. Intake verliep grondig, gevolgd door tussentijdse checks.
Een tevreden patiënt.

Supermoderne praktijk met goede trainingsmogelijkheden en uiterst deskundige en erg klantvriendelijke medewerkers. Absolute aanrader als fysio praktijk!

Een tevreden patiënt.

Ivm drukte op mijn werk lukt het mij niet meer om te komen fysio-trainen. Momenteel ben ik klachtenvrij, waarvoor hartelijk dank Michael !! Mocht ik in de toekomst wel tijd hebben om te komen sporten, dan meld ik mij zeker (weer) aan. Nogmaals dank voor alle hulp.

Desiree Willems

Vierdaagse van Nijmegen 2014 was een succes, mijn 5e medaille gehaald! Dank je wel voor de oefentherapie Michael!

Anja Ooms

Naar een lang blessure leed kan ik nu mijn sport (hardlopen) weer hervatten hij bekeek mijn kuit door een echo wat vele fysio”s niet hebben daardoor kon hij zien wat er op doet. De behandeling was met shockwafe en daarna ingetaped. Het heeft even geduurd, maar ik kan nu weer hardlopen dank zij de fysio.
En kreeg ook goed advies om een blessure te voorkomen. Bedankt Jack.

Mevr. Moerland.


Hierheen gegaan op aanraden van vriend en collega. Zeer goed geholpen eerst door een werknemer vervolgens doorgeschoven naar jack havermans zelf. Dit i.vm. shockwave dit mocht de werknemer niet toepassen. Dit is allemaal in goed overleg doorgegeven. Bij jack havermans ben ik middels shockwave geholpen aan pijnlijke voeten door hielspoor. Hij maakte eerst een echo om de pijnlijke plek te zoeken waarna hij het juiste oppervlakte kon behandelen. Hij gaf aan dat dit bij de 95% van de mensen hielp. Bij mij heeft het super goed geholpen het heeft even tijd nodig maar dan heb je ook wat. Na een werk dag (alleen staand werk) kon ik prive vrij weinig meer en moest ik thuis eerst gaan zitten rusten. Nu kan ik de hele dag door gaan geen pijn meer niet gevoelig meer gewoon er van af! Dus iedereen met deze klachten bel snel Havermans! Via deze weg bedank ik ook jack havermans!

Danny Schot

Ik ben geboren met 2 klompvoetjes, waarvoor ik als baby aan geopereerd ben. Na de operatie werd fysiotherapie geadviseerd en sindsdien ben ik hiervoor altijd onder behandeling geweest bij Jack Havermans. Zijn vakkennis heeft mij in de loop van jaren al van vele voetklachten af geholpen. Daarnaast is hij ook heel betrokken en heeft hij vele connecties met andere medische professionals. Zo heeft hij mij een paar jaar geleden doorverwezen naar een podoloog in Oost-Nederland die door middel van een nieuw type steunzool mijn zeldzaam voorkomende hielklachten kon verminderen. In 2009 ben ik gaan studeren en wonen in Nijmegen en ben ik alleen in het weekend in Steenbergen. De vraag kwam toen op of ik nog wel bij Jack in behandeling kon blijven. Gelukkig was dit mogelijk. In overleg met Jack is er namelijk altijd wel een oplossing te vinden.

Carola van Aart

Een fysiotherapeut met hart voor zijn vak. Blijft zich bekwamen en zoekt alles tot in de puntjes uit. Blijft niet oeverloos doorbehandelen maar weet indien noodzakelijk tijdig door te verwijzen.Blijft niet steken in oude kennis maar is up to date, ook wat apparatuur betreft

Astrid van Tuyll